PISCINA / SPA

piscina-spa-header

Piscina este locul ideal de relaxare atunci cand temperaturile de afara depasesc limita de confort termic, dar si cand vremea mohorata iti aduce o stare negativa.

 

La Omnix Club gasesti o piscina interioara, acoperita, cu o lungime de 25 m, 4 culoare, temperatura apei de 28-29 grade, fiind dotata cu sisteme de recirculare si filtrare permanenta a apei. Langa piscina te poti bucura de un jaccuzzi generos si poti profita de beneficiile saunei umede sau a celei uscate.

 

Pentru ca relaxarea sa fie completa si de durata, ideal este ca ea sa fie urmata de o sedinta de masaj. In cabinetul de masaj va asteapta specialista noastra in: reflexoterapie, masaj somatic, anticelulitic, masaj medical si de relaxare.

 

Mai mult decat atat vara te poti rasfata in zona de plaja plina de verdeata, frumos amenajata cu sezlonguri si un beach bar ce te invita a savura un cocktail, o cafea sau un fresh.

 

Fie ca esti copil sau parinte, de azi poti invata sa inoti la Omnix!

 

Echipa de antrenori de la Omnix Club este alcatuita din instructori tineri cu experienta in lucrul cu copiii, dar si in instruirea adultilor. Pentru adulti cursul de inot se desfasoara in prezenta unui antrenor personal. La piscina poti veni cu intreaga familie pentru a petrece impreuna clipe de relaxare!

 


aquagym-header

Aqua Gym

 

Aqua Gym este un sport complex, care lucreaza absolut toate grupele musculare, imbinand miscari de brate si picioare (imprumutate din programele de aerobic), ce se executa in apa de adancime medie, pe fond muzical si cu echipamente ajutatoare.

 

Beneficii Aqua Gym:

  • Reduce tensiunea in incheieturi, oase si muschi.
  • Masajul apei este resimtit pe tot corpul.
  • Asista circulatia venoasa datorita pozitiei verticale a corpului in timpul antrenamentului.
  • Corpul e tonifiat rapid si eficient datorita rezistentei apei.
  • Creste efortul in timpul exercitiilor si se ard multe calorii intr-un timp scurt, fara insa a ne simti epuizati.
  • Este un antrenament complex care implica toate grupele musculare.
  • Este combinatia ideala de distractie si antrenament eficient.
  • Este activitatea dedicata tuturor, chiar si viitoarele mamici.